Onze diensten in de omgeving Huizen

Ervaren vakschilder in Huizen

Bekijk hieronder de uitgebreide dienstverlening van J. Hogenbirk Schildersbedrijf BV. Van monumentaal schilderwerk tot onderhoud: wij staan voor u klaar. Heeft u vragen over onze diensten, of heeft u een wens die u er niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar: 06 - 53 475 112.

Contact
kwast

Binnen- & Buitenschilderwerk

Uw woning of kantoor verfraaien? Of wilt u de kwetsbare onderdelen van de ruimte, zoals hout- en ijzerwerk zowel binnen als buiten optimaal beschermen?
Laat J. Hogenbirk Schildersbedrijf BV uw schilderwerk in Huizen en omgeving verzorgen, terwijl u rustig uw eigen werkzaamheden voortzet.

Schakel Jos Hogenbirk in voor:

  • Schilderen van wanden, kozijnen en plafonds
  • Binnen- en buitenmuren 
  • Kozijnen en deuren
  • Schuren en schutting
gecompliceerd schilderwerk

Gecompliceerd schilderwerk

Soms heeft een huis of pand hoeken waar moeilijk bij te komen is met de kwast. Ook voor gecompliceerde projecten kunt u de schilders van Jos Hogenbirk inschakelen.

Door gebruik te maken van de nodige materialen is het mogelijk om de moeilijkste steigerconstructies te plaatsen en zo elke gecompliceerde schildersklus te realiseren. Klanten zoals Abecon, Rabobank en Mac Donalds zijn u voor geweest. 

moersleutel

Onderhoud

Heeft u last van houtrot of wilt u de staat van uw huis laten controleren? Of heeft u last van waterschade waardoor de verf van uw plafond of muur afbladdert?


Neem contact op met Jos Hogenbirk in Huizen om al uw schadeproblemen op te lossen. Al het schilderwerk na schade wordt voor u gerealiseerd en zorgvuldig afgewerkt.

monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk

Bent u de trotse eigenaar van een monumentaal pand? Dan wilt u vast dat de authenticiteit van de vertrekken bewaard blijft, door het gebruik van gepaste schilderstechnieken.

Het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om verantwoorde afwegingen tussen duurzaamheid en esthetische waarde.

De ervaren vakschilders van Jos Hogenbirk hebben veel ervaring op het gebied van monumentaal schilderwerk en bieden u graag een oplossing op maat.

houten huizen

Houten huizen

Als eigenaar van een houten huis wilt u zeker de mooie karakteristieke trekken van het hout behouden. Houd er rekening mee dat goed schilderwerk belangrijk is voor het behouden van uw houten huis.


Maar beschikt u niet over de tijd en kennis om deze goed te onderhouden? Jos Hogenbirk beschikt over de juiste kennis en weet als geen ander met welke houtverf uw huis het beste tot zijn recht komt.

werkschoenen

Extra diensten

Heeft uw project net iemand anders nodig, maar wilt u toch één bedrijf voor uw gehele klus?


Om een goed eindresultaat te garanderen, bieden wij u de mogelijk om hulp in te schakelen van de volgende professionele derde partijen:

  • Bouwbedrijf afdeling
  • Isolatieglas en plaatsingen
  • Plaagdier bestrijding
  • Stukadoors werkzaamheden en wandafwerking
  • Loodgieters werkzaamheden
  • Elektrowerkzaamheden

J. Hogenbirk Schildersbedrijf BV
Lepenlaan 15 
1272 HW Huizen 

Contactgegevens

M: 06 - 53 475 112

T: 035 - 52 60 258

E: joshogenbirk@casema.nl


KvK 32042290

Privacyverklaring